Tim en Valentijn in Australië

Valentijn én begeleider met noorderzon vertrokken

Valentijn is gisteren op het vliegtuig naar Cairns gestapt om aldaar de omgeving te verkennen. Laatste nieuws is dat hij zijn vlucht heeft gehaald en zich in het nachtleven heeft gestort. Op het programma staan verder verscheidene dagtrips, met als beoogde hoogtepunt het snorkelen in de Great Barrier Reef. Maandagochtend zal hij terugkeren in het vertrouwde Brisbane. Tim pakt intussen zijn oude passie weer op en zal met Anton een flinke mountainbiketocht rond Mount Nebo gaan maken.

Minstens van even groot belang is het nieuws dat de begeleider van Valentijn en Tim, P.A. Sopade, de komende twee weken niet op de universiteit te vinden zal zijn. Dit geeft de twee heren de mogelijkheid om in alle vrijheid aan hun verslag te werken, zonder hierbij de immense druk van hun begeleider op hun schouders te voelen. Ongetwijfeld zal dit resulteren in een vruchtbare periode waarin van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gewerkt zal worden.

Reacties

Reacties

elly

Nou Tim wens je een heel sportief weekend toe,ook Valentijn natuurlijk en succes met jullie verslag,nog ff doorbijten dus en daarna ongedwongen genieten van jullie vast verdiende vakantie! Groetjes.

Ine

Lijkt me prachtig die trip van Valentijn. Staat ook nog op mijn lange wensenlijstje. En Tim weer sportief zoals altijd, niet lopen dan maar fietsen, veel plezier jullie!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!